Снимка ПиксабейВалежите в България ще продължат и в сряда. Сутринта от

...
Снимка ПиксабейВалежите в България ще продължат и в сряда. Сутринта от
Коментари Харесай

Валежи от дъжд и мокър сняг утре

Снимка Пиксабей

Валежите в България ще продължат и в сряда.  Сутринта от югозапад ще стартират превалявания от дъжд, които до вечерта ще обзет по-голямата част от страната. В Северозападна България ще превалява влажен сняг. Ще духа до сдържан вятър от изток-югоизток.

Максимални температури - сред 6 и 11 градуса, в западната половина от Дунавската низина - сред 1 и 3, оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.

Над Черноморието ще е най-вече облачно, превалявания ще стартират едвам вечерта. Ще духа до сдържан вятър от изток-югоизток. Максимални температури на въздуха: 9-12 градуса. Температурата на морската вода е 11-12 градуса. Вълнението на морето ще е 3 бала.

Над планините ще е най-вече облачно и мъгливо. Ще стартират превалявания от дъжд, над 1500 метра - от сняг. Ще духа мощен южен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра - към 4 градуса, на 2000 метра - към минус 1, написа Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР